Sidste nyt


15.04.2022 Skue i Nørager arrangeret af DKK Kreds 7

 Langfredag var jeg med Yoggi til skue i Sortebakkehallen i Nørager. Der var i alt 312 hunde fordelt på 97 racer.

Yoggi fik excellent og blev BIR med en super god kritik. Tak til dommer Jan Sonne-Schmidt.

20.03.2022 HPM Dirty Paws 6 km løb på Kolding Motocross Bane

 Yoggi og jeg deltog i et anderledes og krævende løb på Kolding Motorcross Bane. Underlaget de første 2 km på selve banen, var mest løst sand med nogle løse sten ind imellem. Banen bestod nærmest kun af bakker og sving.

Herefter blev vi ledt ud på en 4 km single trail bane ligeledes med skarpe sving og bakker, der skulle forceres.

Vi "overlevede" og var blevet en god og sjov oplevelse rigere. 


08.01.2022 til 05.02.2022 København 5 x 5 canicross

Yoggi og jeg har  gennemført København 5 x 5 canicross, som er et virtuelt løb med hund 5 lørdage i træk med en distance på 5 km.

14.11.2021 International udstilling i Herning

Yoggi blev i dag bedømt af dommer Gunnar Jensen fra Danmark og fik Very Good. Han blev placeret som nr. 1 i juniorklassen.

13.11.2021 Nordisk udstilling i Herning

Yoggi fik i dag Excellent med CK og fik sit første junior CERT. Han blev ligeledes Nordisk Junior Vinder og blev placerer som nr. 1 i juniorklassen. Tak til dommer Guido Schäfer fra Tyskland.

Det bedste udstillingsresultat indtil videre.

12.11.2021 International udstilling i Herning

Yoggi fik i dag bedømmelsen Excellent og placering som nr. 1 i juniorklassen, hvilket vi er rigtig glade for. Tak til dommer Jessie Borregaard Madsen fra Danmark. 

30.10.2021 Skue i Assentoft

Yoggi har i dag været til skue i Assentoft hallen. Det gik rigtig godt, han fik Excellent med en god kritik og blev BIR. Tak til dommer Jessie Borregaard Madsen fra Danmark. 

17.10.2021 Nordisk udstilling i Aars

I dag fik Yoggi Very Good og blev placeret som nr. 1 i juniorklassen. Dommer Arne Foss fra Norge.

16.10.2021 K9 Biathlon løb Lilliskov Slot, Give

Yoggi og jeg har i dag været til K9 Biathlon løb på 6 km, hvilket er et løb på tid med forhindringer undervejs som både hund og fører skal gennemføre. Nogle forhindringer skal man kravle igennem, nogle over, andre under og til sidst igennem stort bassin fyldt med vand.

En rigtig sjov dag. Da vi kom hjem skulle vi begge i bad for at være klar til udstillingen i Aars næste dag.

03.10.2021 Mentalbeskrivelse i Mariager

Yoggi har i dag været til mentalbeskrivelse. Det var en spændende og lærerig dag i silende regnvejr, med vejret var Yoggi ligeglad med. 


En mentalbeskrivelse viser, hvor hundens mentale styrker og svagheder ligger, hvilket er et godt redskab både i forbindelse med avl og opdræt samt i den daglige omgang og træning med hunden. Man får afdækket hundens umiddelbare reaktioner på forskellige påvirkninger, som den ikke kender på forkånd. 


En dejlig dag som endnu engang bekræftede os i at vi har fået en rigtig god hund.

03.09.2021 HD og AD fotografering

Det er altid med spænding, når ens hund skal hofte- og albuefotograferes. Både i forhold til senere avl og til aktiviteter og løb i dagligdagen.

Heldigvis er Yoggis resultater HD: B og AD:0, så der er ingen ko på isen - dejligt.

29.08.2021 K9 Biathlon ved Vilhelmsborg

Enddu en sjov dag sammen med Yoggi. Vi har i dag været med til 6 km K9 Biathlon løb ved Vilhelmsborg syd for Aarhus. Et sjovt hundeløb med forhindringer, som både hund og fører skulle klare. Det var alt fra sø man skulle forsere på tømmerflåde, tykt mudder man skulle kravle i til vandrutchebane man skulle ned af. 

Det var første gang vi deltog i et K9 Biathlon løb, men bestemt ikke sidste gang.

28.08.2021 Specialudstilling i Munkebo 

Vi har i dag haft en dejlig lørdag i Munkeby på Fyn, hvor Dansk Stabyhoun Klub holdt specialudstilling. Yoggi fik sit første Excellent og blev bedste han i juniorklassen.

Tak til dommer Jens Martin Hansen fra Danmark.

31.07.2021 Nordisk Udstilling i Brørup

Yoggi har i dag været på udstillin i Brørup og blev bedømt af dommer Karl-Erik Johanson fra Sverige. Han fik Very Good og placering 1 i juniorklasse hanner.


Efter bedømmelserne tog vi lige et gruppebillede af alle Staby'erne fra Kennel Røgilds.

22.05.2021 Skue i Skalborg

i dag har Yoggi været til sit første skue på dyreskuepladsen i Skalborg. Han fik Excellent 1.BHK og BIM.  Dommer Jan Sonne-Schmidt fra Danmark.