Forside | Sidste nyt | Galleri | Tascha | Tilde
Hvalpe | Hvalpegalleri | Ny hvalpeejer | Her bor vi | Links | Litteratur |

Hvalpe:

Golden Countryside's Heart Crystal (Tilde) er parret med I Get A Kick Out Of You Av Vervik (Herbert). Vi venter hvalpe i uge 28, 2011.

Desværre fik Tilde alligevel ikke nogen hvalpe denne gang. Jeg beklager meget overfor de som havde ventet på at få en hvalp. Vi havde også glædet os rigtig meget til at tage imod de små.


I Get A Kick Out Of You Av Vervik (Herbert)
HD: A, indeks: 106 sikkerhed: 0,741
Albuer: 0, Øjne: u.a. 10.03.2011

Udstilling: Åben klasse: Excellent, Plac.1. 2.BHK
CERT R.CACIB
Brugsprøve bestået.

Ejes af Bent og Anette Rasmussen,
Kennel Golden Countryside's

Golden Countryside's Heart Crystal (Tilde)
HD: A, indeks: 120 sikkerhed: 0,646
Albuer: 1, Øjne: u.a. 19.03.2011

Udstilling i Herning: Åben klasse: Excellent
Schweissprøve 400 meter / 3 timer: 1. pr.


Hvalpenes stamtavle:

I Get A Kick Out Of You Av Vervik

NOCH
Mjærumhøgda's Double Classic

NOCH INTCH NORDCH NLCH
Mjærumhøgda's Classic Sound

NOCH
Mjærumhøgda's Moonbeam

Have You Met Miss Jones Av Vervik

SECH(U) NOCH
Erinderry Gaelic Minstrel

Epleboom Av Vervik

Golden Countryside's Heart Crystal

Golden Countryside's Rolex Triumph

DKCH(U)
Fiddle-De-Dees Rolex

Magic Memory Av Vervik

Tottelina Sunshine Reggae

INTCH FICH PLCH VV00 EUV00
Lorinford Harlequin

Tottelina Orchid In Show
Hvalpene:

Når hvalpene fødes, foregår det i et hjørne af stuen, hvor de skal bo den første tid af deres liv. Tilde og hvalpene får denne del af stuen for sig selv.

I starten går det meste af tiden for de små med at spise og sove. Tilde holder dem rene og pæne, ved at slikke dem. Når hvalpene er knap 2 uger, åbner de øjnene for første gang. Efterhånden begynder de at kravle ud af kassen og gå mere rundt. Det er deres natur, at gå væk fra deres soveplads, når de skal tisse, derfor lægger vi aviser på gulvet, så de med tiden lærer at tisse på aviserne.

Når de er ca. 3 uger, begynder vi at supplere med hvalpefoder, som opblødes i varmt vand. Da hvalpene hurtigt forøger deres vægt, er det meget vigtigt, at bruge hvalpefoder af høj kvalitet. Vi fodrer med ”Nutra Nuggets Large Breed Puppy”, se under ”links”.

Stuen er et centralt rum i huset, herved er det let at have meget kontakt med hele kuldet og Tilde. Det er også godt når hvalpene skal vænne sig til hjemmets forskellige lyde f.eks. kaffemaskine, støvsuger m.v. Der ud over afspiller vi cd´en ”Auritus” købt hos Dansk Kennel Klub, med lyde fra fyrværkeri, børn, skud, torden m.m., så hvalpene fra små vænner sig til nogle af alle de lyde, de vil høre senere i livet.

I 4 - 5 ugers alderen, hvor de rigtig begynder at lege med hinander og gerne vil udforske verden, kommer de også ud at lege, når vejret tillader det. Vi laver en indhegning til hvalpene derude. Vi har terrassedør fra stuen, hvor hvalpene "bor", så det er let for os at lade hvalpene komme ud og ind.

Inden hvalpene forlader os, er de stambogsført i Dansk Kennel Klub, de er blevet chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister, de har fået ormekur, er vaccineret første gang og blevet sundhedstjekket hos dyrlægen. De har været i skoven og ude at køre i bil. De er tilvænnet halsbånd. Vi tilbyder hvalpekøberne 6 måneders medlemskab af Dansk Retriever Klub, hvor også bogen ”Tillykke med hvalpen” medfølger. Vi håber dette medlemskab vil inspirere og informere nye hundeejere om f.eks. hvalpetræning i nærheden af hvor I bor. Vi vil naturligvis gerne holde kontakt, med de som ønsker det, og være behjælpelige hvor vi kan. Vi inviterer til hvalpetræf når hvalpene er 9-10 måneder gamle.